Praktijk

Mijn aanpak

Ik help je om de vraagstukken en klachten waar jij tegenaan loopt op te lossen vanuit je eigen kracht en helend vermogen van je lichaam. Ik breng je terug in contact met je lichaam. Uit je hoofd, in je lijf. Ik gebruik mijn sensitiviteit om te voelen wat er in jou speelt en mijn energetische gaven om te helen en diepere lagen bereikbaar te maken.

Elk traject is maatwerk en passend bij wat jij op dit moment nodig hebt. Soms is een enkel gesprek of behandeling voor jou voldoende, soms is er wat meer nodig. Samen bekijken we wat voor jou op dit moment het meest passend is. Ik maak daarbij gebruik van coachingsgesprekken en energetische therapie. Dat kan op afstand online, tijdens een wandeling in de natuur of in mijn praktijkruimte in Coevorden.

Hoe kan ik je helpen?

Wandelsessie

Bewegen en ‘zijn’ in de natuur is heel heilzaam voor lichaam en geest. Tijdens een wandeling mag ik even naast je lopen op jouw levenspad. Je zult verrast zijn hoeveel de natuur ons leert en spiegelt.

Sessie op afstand

Coachingsgesprekken en healings kan ik ook op afstand geven. Gesprekken via videobellen en healing via bewuste afstemming.

Praktijk Coevorden

Je bent welkom in mijn praktijkruimte in Coevorden voor een coachingsgesprek of healing sessie.

Ben je benieuwd hoe het is om een energetische healing sessie te ondergaan?

Teja de Boer beschrijft het uitgebreid:

Wat mensen zeggen

“Jacko is een prettige therapeut die met zijn sensitiviteit tot de kern van mijn blokkade wist door te dringen en vervolgens in staat was om mijn energetische helingsproces te versnellen. Daarbij vond ik het fijn dat Jacko verschillende technieken beheerst en die ook steeds op de juiste momenten weet in te zetten. Ook op afstand. Daarnaast heb ik veel tips van hem meegekregen om ook thuis mee aan de slag te gaan.”

Annika

“Terwijl ik geveld door corona op bed lag, heb ik een afstandshealing mogen ontvangen van Jacko. Ik was erg ziek, daardoor voelde ik mij angstig en onzeker over het verloop van mijn ziekte. Gaandeweg de healing voelde ik mij rustiger worden en ook de pijnklachten werden minder. De angst overheerste niet meer en dat had een positief effect op mijn klachten!

Dankjewel Jacko voor deze meer dan bijzondere ervaring!”

Karin

Tarieven

Gratis online kennismakingsgesprek / intake (ca. 30 minuten)

Online sessie: 55 euro per uur

Sessie in mijn praktijk ca. 1,5 uur: 80 euro

Wandelsessie: 55 euro per uur

Sessie op locatie: 55 euro per uur plus reiskosten 25ct/km

Raadpleeg bij medische klachten altijd je arts

KvK 81388659

BTW-ID NL002987219B10

%d bloggers liken dit: