Praktijk

Mijn aanpak

Voorafgaand aan de helende ontdekkingsreis hebben we een verkenning waarin we kennismaken en gaan onderzoeken wat jij precies nodig hebt. Een energetische healing maakt hier onderdeel van uit.

Tijdens de helende ontdekkingsreis gaan we de diepte in om de achterliggende oorzaken van jouw problematiek bloot te leggen. Deze oorzaken liggen vaak in het verleden, mogelijk zelfs in vorige levens. We gaan terug in de tijd. Zover als nodig is. Daarom maakt regressietherapie / past-life regression vaak ook onderdeel uit van de reis. Ik gebruik mijn sensitiviteit om te voelen wat er in jou speelt en mijn energetische gaven om te helen en diepere lagen bereikbaar te maken.

“Als je de wonden uit je verleden kunt helen, verander je je toekomst”

Hoe kan ik je helpen?

Praktijk Coevorden

Je bent welkom in mijn praktijkruimte in Coevorden voor een helende ontdekkingsreis of healing sessie.

Wandelsessie

Bewegen en ‘zijn’ in de natuur is heel heilzaam voor lichaam en geest. Tijdens een wandeling mag ik even naast je lopen op jouw levenspad. Je zult verrast zijn hoeveel de natuur ons leert en spiegelt.

Online

Coachingsgesprekken en healings kan ik ook op afstand geven. Gesprekken via videobellen en healing via bewuste afstemming.

Ben je benieuwd hoe het is om een energetische healing sessie te ondergaan?

Teja de Boer beschrijft het uitgebreid:

Ervaringen

“Jacko is een prettige therapeut die met zijn sensitiviteit tot de kern van mijn blokkade wist door te dringen en vervolgens in staat was om mijn energetische helingsproces te versnellen. Daarbij vond ik het fijn dat Jacko verschillende technieken beheerst en die ook steeds op de juiste momenten weet in te zetten. Ook op afstand. Daarnaast heb ik veel tips van hem meegekregen om ook thuis mee aan de slag te gaan.”

Annika

“Terwijl ik geveld door corona op bed lag, heb ik een afstandshealing mogen ontvangen van Jacko. Ik was erg ziek, daardoor voelde ik mij angstig en onzeker over het verloop van mijn ziekte. Gaandeweg de healing voelde ik mij rustiger worden en ook de pijnklachten werden minder. De angst overheerste niet meer en dat had een positief effect op mijn klachten!

Dankjewel Jacko voor deze meer dan bijzondere ervaring!”

Karin

Tarieven

Helende Ontdekkingsreis 500

(incl. verkenning)

Uurtarief losse sessie / verkenning 100

Raadpleeg bij medische klachten altijd je arts

KvK 81388659

BTW-ID NL002987219B10

%d bloggers liken dit: