Over mij

Volg mij op Instagram, LinkedIn en Facebook

Hoi ik ben Jacko. Sinds ik mij ervan bewust ben dat ik hoogsensitief (HSP) en hoogbegaafd (HB) ben, is mijn leven ingrijpend veranderd. Ineens vielen er heel veel puzzelstukjes op zijn plaats. Waarom ik mij als kind al anders voelde dan andere kinderen. Waarom mijn leven aanvoelde als een grote zoektocht zonder te weten wat ik zocht. Waarom ik probeerde te doen wat iedereen deed. En waarom dat voor mij niet werkte. Waarom ik tot 3 keer toe in een burn-out terecht kwam. Waarom ik me mentaal snel uitgeput voelde. Waarom ik snel uitgekeken of verveeld raakte.

Diverse cursussen, opleidingen, therapieën en boeken konden mijn honger naar kennis en inzicht maar niet stillen. Totdat ik leerde vertrouwen op mijn eigen innerlijke kompas en ik weer in contact kon komen met mijn lichaam, mijn gevoelens en mijn talenten.

Hierdoor ontdekte ik gaandeweg ook hoe oude ervaringen nog steeds in mijn huidige leven doorwerkten en tot welke problemen die leidden.

Ik heb er voor gekozen om ‘werk’ te maken van mijn persoonlijke ervaringen en talenten als coach en energetisch therapeut. Waarom? Omdat het mijn passie is om anderen weer te laten ervaren hoe fijn het is om vanuit jezelf te kunnen leven en werken, zonder onnodige en beperkende ballast.

%d bloggers liken dit: