Mannen Retreat Portugal

Het Pad van de Tempelier

7 mannen – 7 dagen – 7 initiaties

Hervind je Mannelijke Potentieel

De Tempeliers

De Tempeliers vormden een Middeleeuwse ridderorde. Ze hadden onder andere een basis in Tomar. Dit stadje heeft op ons een sterke aantrekkingskracht en bracht ons bij elkaar. In het intuïtieve gesprek dat wij voerden in het Kasteel van de Tempeliers viel het kwartje. Wij hebben hier iets te doen samen. In de gesprekken die volgden werd het Wat vanzelf duidelijk. We hebben beiden een innerlijke transformatie doorgemaakt die ons hart heeft geopend en naar het hart van Portugal bracht. We mogen deze ervaring in het innerlijke en uiterlijke leven overbrengen op onze medebroeders.

​Het Programma

In het programma komen specifieke thema’s en een bijbehorende archetypes aan bod waarin we veel over onszelf en onze relatie met de wereld om ons heen kunnen leren. Ze zijn niet los van elkaar te zien en brengen ons uiteindelijk bij de Heilige Graal: de vereniging van het mannelijke en vrouwelijke principe in ons Zelf. De thema’s en archetypes zullen in de vorm van oefeningen en werkvormen op een natuurlijke wijze tot leven gewekt worden. Daarbij zullen wij leidend en tegelijkertijd volgend zijn aan dat wat zich aandient.

Initiatie van De Geboorte – the Innocent

Initiatie van De Liefde – the Lover

Initiatie van de Moed – the Knight

Initiatie van het Koninkrijk- the King

Initiatie van de Waarheid – the Nar

Initiatie van de Transformatie -the Shaman

Initiatie van de Heilige Graal – the Saint


Het Verblijf

We verblijven de gehele week op een authentieke en afgelegen accommodatie in de buurt van Tomar. Hier genieten we van een prachtige omgeving en zijn alle ingrediënten letterlijk en figuurlijk aanwezig om het programma tot zijn recht te laten komen. De deelnemers krijgen de beschikking over een luxe twee- of driepersoonskamer inclusief eigen badkamer. Drie biologische vegetarische maaltijden per dag en drankjes (niet alcoholisch) zijn bij de prijs inbegrepen.

De Kosten

We vragen een interne en externe investering in jezelf. De deelnemers zijn bereid zichzelf onder ogen te komen en vermeende zekerheden los te laten. De financiële investering bedraagt 1500 euro. Daarnaast dien je zelf voor het vervoer naar de locatie zorg te dragen. Indien gewenst, kunnen we kijken naar mogelijkheden voor gezamenlijk vervoer naar de accomodatie.

De Opbrengst

De Passie in je Zelf zal weer opvlammen. De Waarheid over je Zelf gekend en gesproken worden. Je Hart gaat zich openen. En je zult een diep geworteld Vertrouwen terugvinden. Na deze week ben je klaar om je eigen authentieke Pad vanuit je gezonde mannelijke Kracht te gaan.

​Aanmelden

​Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We hanteren het principe wie het eerst komt wie het eerst maalt. Na een aanbetaling van 200 euro wordt een plekje in het programma voor je gereserveerd. Uiterlijk 30 maart a.s. ontvangen we graag het resterende bedrag.

Mocht je belangstelling of vragen hebben aarzel niet om met één van ons contact op te nemen.

%d bloggers liken dit: